Investeringar

Drammen Port och Gjerdefabrikk AS

Tillsammans med fredrik Sanne driver Grothbolagen SANGRO Invest AS. Bolagets första investering är Drammen Port og Gjerdefabrikk AS i Drammen. Bolaget arbetar med områdesskydd till både näringslivet, det offentliga och den privata marknaden i Norge.

www.gjerdefabrikken.no

Lydiagården AB

Lydiagården är en pionjär inom cancerrehabilitering och var den första i sitt slag när verksamheten startade 1992. Mer än 25 års erfarenhet och tusentals nöjda deltagare genom åren borgar för en väl genomarbetad verksamhet med mycket god kvalitet och goda resultat. Uppdragsgivare är Landstingen i Skåne, Halland, Kronoberg, Blekinge och Jönköping samt Cancer-rehabfonden.

www.lydiagarden.se

Investeringar via Olsson Groth Invest (OGI)

Sedan 2017 är flera av Grothbolagens investeringar överförda till OGI som Grothbolagen äger till 50%. De andra 50% ägs av familjen Olsson i Malmö.

Junibostäder AB

Junibostäder är ett fastighetsbolag med fokus på fastigheter med ett socialt innehåll. Beståndet sträcker sig hela vägen från dagis, träningsboenden, dagcentraler till rena vårdhem med högspecialiserad vård och omsorg. Via bra samarbete med såväl kommunala som privata aktörer hjälper man personer som har svårt att få plats på den traditionella bostadsmarknaden till ett fullvärdigt och bra boende.

www.junibostader.se

StaketLarm Sverige AB

StaketLarm ® AB är ett väletablerat säkerhetsföretag med fokus på områdesskydd. De var först på den svenska marknaden att introducera el-staketet. Företaget är beläget i Skåne men arbetar över hela landet och har även återförsäljare i Finland och Estland.

www.staketlarm.se

Montagegruppen i Malmö AB

Tillsammans med marknadens ledande materialleverantörer erbjuder Montagegruppen ett brett utbud av akustiklösningar för alla typer av inomhusmiljöer. Företaget med säte i Malmö, har varit verksamt i 25 år och har en branschledande position både vad gäller kunnande, erfarenhet och kapacitet.

www.montagegruppen.com

Tj Akustiktak AB

Tj Akustiktak AB är dotterbolag till Montagegruppen. Bolaget finns i Växjö och arbetar med aktivitetsanpassad akustik. Bolagets huvudsakliga marknad är Småland och Blekinge där man har en mycket stark position via hög kvalitet och stor erfarenhet.

www.tj-akustiktak.se

Undertakman i Blekinge AB

Undertakman i Blekinge AB är dotterbolag till Montagegruppen. Bolaget finns i Karlshamn och arbetar med aktivitetsanpassad akustik. Bolagets huvudsakliga marknad är Blekinge och nordöstra Skåne där man har en mycket stark position via hög kvalitet och stor erfarenhet.

www.undertakman.se

AB Smålands undertak

AB Smålands undertak är dotterbolag till Montagegruppen. Bolaget finns i Norrköping och arbetar med aktivitetsanpassad akustik. Bolagets huvudsakliga marknad är Norra Småland och Östergötland där man via en grupp mycket erfarna och kompetenta montörer servar marknaden med fint utförda arbeten.

www.smalandsundertak.se

Swedsecur AB (Sålt till Prosero AB februari 2018)

Swedsecur har mer än 25 års erfarenhet av säkerhetssystem med spetskompetens inom kamerasystem, port-telefoni, passersystem, inbrottslarm och trygghetskameror. Man har cirka 30 anställda och kontor i Helsingborg, Malmö och Stockholm.

www.swedsecur.se

 

Facebook Twitter E-post Skriv ut
+ share